Магданоз - вкусно по български
Наричан още мерудия,той е основната подправка в българската кухня. Много добрите вкусови качества, дължащи се на етеричното масло, което съдържа, му придават приятния вкус. Те събуждат апетита, спомагат за доброто усвояване на храната. За да запази аромата си, се поставя в ястието, след като то се приготви.
Зеленчукови спагети!
Тиквата Спагети е подобна на всички останали тикви. Нейното предимство е, че се приготвя по-бързо от останалите тикви, а термично обработената вътрешност на тиквената плът се разделя подобно на спагети, от където и идва името на тиквата. Действително тиквата може да се използва като зеленчуков ниско калоричен заместител на спагетите.
За да бъде тревата кадифената гордост на двора
Тревата има нужда от системни грижи, за да бъде винаги в добро състояние. Необходимо е да се коси редовно, да се напоява, за да понесе лятната горещина; да се наторява, за да се поддържа активен растеж; да се проветрява целият терен, за да може водата и въздухът да проникнат в дълбочина и да достигнат до корените.